גבינת שמנת

כריך ביצה

עם רוקולה וגבינת שמנת Arla עשבי תיבול ותבלינים

 

רכיבים

מנה ליחיד

חצי פלוט חיטה מלאה
50 גרם גבינת Arla טרייה עם עשבי תיבול ותבלינים
1 ביצה קשה
12 גרם בצלים אדומים מוחמצים (פרוסים)
25 גרם מלפפון חמוץ
עלי רוקולה שטופים
מלח ופלפל טחון טרי

הכנה

  • חממו את התנור שלכם לטמפרטורה מרבית בפונקציית גריל
  • הכניסו את הקישוא (או, לחלופין, פרסו את הפלפל לחתיכות גדולות). מקמו על נייר אפייה, משחו בשמן זין ותבלו במלח ופלפל.
  • צלו את הירקות למשך 5 דקות בתנור. השאירו למעט זמן להתקרר עם סיום הפעולה.
  • מרחו גבינת שמנת כל פרוסות לחם שיפון, הניחו על אחת הפרוסות את הירקות ואת הפרוסה השניה מעל

101 כריכי גבינה