גבינת שמנת
כריך ביצה
עם רוקולה וגבינת שמנת Arla עשבי תיבול ותבלינים
רכיבים
מנה ליחיד
חצי פלוט חיטה מלאה
50 גרם גבינת Arla טרייה עם עשבי תיבול ותבלינים
1 ביצה קשה
12 גרם בצלים אדומים מוחמצים (פרוסים)
25 גרם מלפפון חמוץ
עלי רוקולה שטופים
מלח ופלפל טחון טרי
הכנה
- חממו את התנור שלכם לטמפרטורה מרבית בפונקציית גריל
- הכניסו את הקישוא (או, לחלופין, פרסו את הפלפל לחתיכות גדולות). מקמו על נייר אפייה, משחו בשמן זין ותבלו במלח ופלפל.
- צלו את הירקות למשך 5 דקות בתנור. השאירו למעט זמן להתקרר עם סיום הפעולה.
- מרחו גבינת שמנת כל פרוסות לחם שיפון, הניחו על אחת הפרוסות את הירקות ואת הפרוסה השניה מעל